Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
    За протокола,днес пробвах телефона на 159-ката с М-тел-ска карта.
    На сим картата телефоните бяха записани с +359.
    При звънене се изписваше и името, и телефона с +359,както на големия дисплей,така и на малкия.

Според мен е напълно възможно да има значение каква е версията на софтуера на навигацията.Може да се познае по цвета.Старите са в сиво-черно,новите са в синьо-оранжево.При мен е новия.
    Напълно вярно зависи от версията. А най-новата навигация сама си копира целия телефонен указател от телефона като има възможност да ти го показва на малкия дисплей и просто да си избираш на кой желаеш да се обадиш без телефона да ти излиза от джоба.
    EX 156 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
      Напълно вярно зависи от версията. А най-новата навигация сама си копира целия телефонен указател от телефона като има възможност да ти го показва на малкия дисплей и просто да си избираш на кой желаеш да се обадиш без телефона да ти излиза от джоба.
      Ваще са хакнати затва сигурно

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
      За протокола,днес пробвах телефона на 159-ката с М-тел-ска карта.
      На сим картата телефоните бяха записани с +359.
      При звънене се изписваше и името, и телефона с +359,както на големия дисплей,така и на малкия.

Според мен е напълно възможно да има значение каква е версията на софтуера на навигацията.Може да се познае по цвета.Старите са в сиво-черно,новите са в синьо-оранжево.При мен е новия.
      Тоз кензеф и телефон ли има бре
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Ваще са хакнати затва сигурно

Стига бе хакер, това си е стандарт. Те не са заключени към оператор както едно време беше. А и що не питат в Милано моторс за ъпдейт на софтуерите
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Стига бе хакер, това си е стандарт. Те не са заключени към оператор както едно време беше. А и що не питат в Милано моторс за ъпдейт на софтуерите
          Щот едната вече съм я ъпдейтвал а в милано моторс немат карти
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Щот едната вече съм я ъпдейтвал а в милано моторс немат карти
            картите са друга бира. Не ги смесвай с телефона
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

картите са друга бира. Не ги смесвай с телефона
              Е като ми я ъпдейтнат а нямам карти за там дето ми трябва кел файда
              sigpic

Comment

Е като ми я ъпдейтнат а нямам карти за там дето ми трябва кел файда
                Те ще ти ъпдейтнат или само телефонния софтуер, или цялото. А после ти ще си качиш картите
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Те ще ти ъпдейтнат или само телефонния софтуер, или цялото. А после ти ще си качиш картите
                  Тая навигация немож и качи карти може само от диск да ги чете демек трябва да си купиш диска с новия софт и карти Така че стига философства
                  sigpic

Comment

Тая навигация немож и качи карти може само от диск да ги чете демек трябва да си купиш диска с новия софт и карти Така че стига философства
                    Аз ли философствам, философе? Картите са на диск и са консуматив един вид. Докато софтуера надали ще ти го дадат да пипаш сам
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Аз ли философствам, философе? Картите са на диск и са консуматив един вид. Докато софтуера надали ще ти го дадат да пипаш сам
                      Не им го ща имам си го и си базикам, аре спри се
                      sigpic

Comment

• Старите карти на диск бих казал, че са доста скъпи за консуматив и нищо няма на тях. Новата е с SDкарта и по интересното е, че за 159ката за цяла Европа картата е безплатна а за Джулиетата се плаща но и двете показват всичко.
                        EX 156 1.6 TS

Comment

• Днеска си взех колата след двуседмично отсъствие. Сменях глава на двигател и там съпътстващите го с това елементи.
                          Преди 2 седмици започна да прегрява. Изведнъж на 130 градуса и съответно съобщения да я спра. Това ми се случи извън БГ и нямаше какво да я правя. Погледнах всичко си беше наред уж по антифриза и двигателя, не беше кипяло отгоре поне. Оставих я леко да изстине и я пуснах по инерция и взе, че се оправи. Напънах я на 3500 оборота да видя за всеки случай няма ли да се случи пак, нямаше проблеми. После в БГ на връщане към Варна пак ми го направи, но вече беше и леко кипяло. Закарах я в сервиза. Диагнозата единия цилиндър нещо духал навънка /извинявам се ако нещо неправилно се изказвам, не разбирам от коли/ и това водело до прегряването, като това било свързано и с главата на двигателя. Разглобиха я и наистина главата цялата беше напукана по цилиндрите /почти нямаше кръг по който да няма пукнатина/.
                          Нова глава /втора употреба, чисто новата реже човешки глави направо, като цифра/, пилене по нея, почистване на двигателя от нагари и други почиствания по елементите и мога да кажа, че колата е много, много по-добре. Разликата е осезаема. Двигателя доста по-тих. Направо съм в нова кола .
                          За цифри не ми се говори, щото пак хвръкнаха една камара пари.

2.4JTDm

Comment

• на колко км е тая кола как е карана чак недоумявам ?
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              на колко км е тая кола как е карана чак недоумявам ?
                              Карана е сума ти време с оригиналната водна помпа и те ти сюрприз
                              sigpic

Comment

Карана е сума ти време с оригиналната водна помпа и те ти сюрприз
                                Колата е на 165 000 км. Аз я взех на 78 000 км. Бързо карам доста рядко, когато съм сам в колата. Иначе нормалната скорост, която подддържам е 150-160 /говоря за извънградско, в града съм бабичка/. За тази кола не мисля, че е тези скорости са прекалено високи.
                                Ангренаж и водна помпа сменям на 40 000 км. За гледане на колата питайте в сервиза на Алфа във Варна, едва ли ще намерите по гледана от моята.
                                Но докато попадне в моите ръце може и да не е било така.

2.4JTDm

Comment

Working...
                                X